Baby?

Jag saknar dig så jäääävla mycket! Allvarligt talat, jag kan seriöst inte beskriva vilken tomhet jag vaknar upp med varje dag. Det har gått mer än en månad sen du åkt, inget är sig likt..
Men varje kväll lägger jag mig med ett leende på mina läppar, för jag vet att det fortfarande är du och jag.. och det är jag så tacksam för älskling. 

Idag är då våran månadsdag så jag vill bara säga grattis till dig och mig! Att du har stått ut med mig baby! Love you so much <3 Snart kommer du, bara 27 dagar kvar<333 VILL BARA PUSSA SÖNDER DIG <33! Längtar så hååååårt.

Jag älskar dig, världens bästa pojkvän!

love u min panda <3


=|

Åhhhhh, imorgon är det skolfotografering. Kan inte bestämma mig för vad jag ska ha på mig imorgon! Hatar verkligen sånt här :( it's either this or that.. or the other one. blä! Tror jag lider av beslutångest (?) Satt ju liksom i mitt rum och rota i min garderob i två timmar. Hittade ju till slut några plagg, men nu ser garderoben ut som att jag slängt in en bomb där i. Nice Kimmy.


Option 1?



Or option 2?


Nattuggla?

MÅSTE verkligen börja ändra på mina rutiner snart. Kan inte hålla på så här varenda kväll, speciellt inte på vardagar då jag ska upp jättetidigt på morgonen. Okej, nej men det är ju fredag så det får väl gå för denna gången. Men fastän det inte är vardag imorgon så är jag ändå tvungen till att gå upp tidigare än mina helgmorgonar.. *suck*
Imorgon fyller min gudmor år, och hon har ordnat en megafest för 300 pers tror jag? Något runt det ..
Jag ska i alla fall hjälpa till att servera drinkar, so wish me good luck with that. Har aldrig någonsin jobbat med någonting inom servering, o en av anledningarna är ju för att jag tycker att det ser jättejobbigt ut att bära på en massa dyra glas på en sån liten tallrik! Hoppas verkligen att jag inte gör bort mig :|

Tomorrow is another stressful day :/

- Gå upp tidigt, hjälpa mamma laga mat för alla trehundra gäster
- Fixa mig, locka håret
- Åka in till stan och köpa hängslen och strumpbyxor, kanske träffa Martina en snabbis
- Åka hem, packa träningskläder för att träna en liten stund
- Duscha, göra mig i ordning, sen party.

 

Ska väl försöka sova nu så jag orkar med allt imorgon.
Sweet dreams hunz!

 




I skolaaan :)

Okej, nu ska jag ha arbetspass i nästan 2 timmar tror jag. Jättekul.. lär somna på tangentbordet här va.
Slutar vid halv 3, sen tror jag att jag ska med Ung Bak till Järntorget o kolla kläder. O sen hem till mig snabbt med Yasmine så hon kan klippa mig :] Oh fan va stressigt asså! Har ju träning sen också. 

Skriver sen babes. 
Puss på rumpan så länge!


bloggish.

Funderar på att börja blogga igen haha. Detta är nog tredje eller fjärde gången som jag gör "comeback".. känns lite som att det går fram och tillbaka va?

Vet inte riktigt hur det blir med denna blogg, kommer försöka skriva när jag hinner men jag är ju så jävla upptagen nuförtiden. Kan nog börja det här inlägget med en liten update vettja!

Firstly, DENNIS?? Jag scrolla ner här på min förra blogg (www.hejkimmy.blogg.se) o så såg jag en massa DENNIS i nästan varje inlägg. Öhm, nej. Vi är inte tillsammans mer.. Herregud, hur fan länge sen var det jag var inne här egentligen. Det där var ju flera månader sen.. I've moved on :]
Och nu till anledningar till varför jag inte kanske kommer hinna eller orka uppdatera är för att jag pluggar och tränar sjukt mycket. Tar jättemycket på mina krafter!
Har ju precis börjat första året på Angeredsgymnasiet, läser Handel & Dans. Helt nice är det, men man får mycket att göra kan jag säga! Massor av olika projekt kommer vi ha under året, så det gäller för mig att verkligen anstränga mig så att Kimmy kan göra modern och pojkvännen stolta, hoho :]
Sen efter skolan tränar jag dans (puh!). Hinner kanske gå hem och äta och kolla på ett halvt tvprogram, men sen måste jag rusa iväg till KulturAtom o träna. Tränar från 18.00 till 22.00 ibland. Oftast minst 3 timmar. Det varierar.
Detta 5 gånger i veckan. Enda dagarna som jag kan ta det lugnt och sova som en lycklig gris är på söndagar och måndagar.

Men jag ska verkligen försöka att blogga. Kan vara skönt att bara skriva av sig ibland :)

Hm, så imorgon är det skola. Efter det följer Yasmine mig hem för hon ska klippa mig. Hon är riktigt duktig! Kan nog säkert lägga in en bild då :]
Tror klippningen får gå fort för sen bär det stress till träningen som vanligt.
I'll try to update you tomorrow okiez :D





RSS 2.0