29th December

Bara två dagar kvar tills jag fyller år =o Fan vad året har gått snabbt.. Hinner ju knappt med haha. Nej men, a. Förut när man var mindre längtade man jättemycket till sin födelsedag. Man räknade ner dagarna, påminde mamma o pappa att man snart fyller år, önskade sig en massa saker hit o dit. Nu när man är lite äldre orkar man inte bry sig. Lr inte jag iaf. Dessutom så tycker jag att det suger att fylla år på nyårsafton. Alla uppmärksammar själva nyårsafton mer än födelsedagsbarnet - JAG :( So much for birthday.. Haha nej men jag klagar inte så mycket mer. Är rätt van :) Bara jag får lite tårta så är jag pleased ^^

Sitter nu i vardagsrummet med baby o väntar på att maten ska bli klar. Blir typ kastler med gräddsås o potatoe :D Efter middagen ska vi kanske till atom o titta förbi en lite snabbis. Kanske träna också ifall vi har lust. Men det tvivlar jag på. Har ju inte vart så mycket på träningshumör de senaste veckorna. Har bara velat ta det lugnt med min älskling <3 Iaf, när vi besökt atomisen så tror jag vi ska kolla på Mehrad när han spelar fotboll på tomtecupen. Men det är också ganska osäkert -.- Så jag vet inte riktigt. Om inget av det som planerat blir av, så  blir vi nog kvar hemma. Tror vi ska ut o busa med grannarna med lite raketer också hihi^^

ska mysa med beben nu:D
kisses


Candy

Nyss ätit delicato middag med famlijen. Det blev spaghetti o köttfärsås. And let me tell you one thing. INGEN gör godare köttfärssås än min styvpappa Peter. Mums.
Sitter här vid datorn helt mätt o belåten. Fadji o Mac e här också. Tror jag o bebis ska spela poker med dom aldelles strax. Mamma ska väl också joina antagligen. Faaarligt.

Hmmm. Har inte gjort mycket alls idag. Vaknade rätt tidigt o började spela Wow med älskling. Wow är kul :D Jag e noob på spelet, för tillfället.. men vänta bara. Jag ska nörda det o en vacker dag blir jag en av dom bäst female players på spelet ;) My time will come! Men jaja, nog om det :D Skulle med till försäkringskassan med baby, men jag ångrade mig.. Så jag log hemma istället o sov ett par timmar tills han kom hem. Vakande runt 3-4 tiden då. Underbart med sömn. Nu e man utvilad till max :)

Finns egentligen inte så mycket o skriva om idag. Gjorde brända mackor med illröd prickigkorv, tog en skön dusch med älskling, sov lite, spelade wow o dingade en level. O ah. Thats about it.

Här e lite bilder från julafton ^^



Jag & CJ. Absolut normal.

Lite för mycket shots för baby märkte man sen på
väg hem..

Ska spela poker nu ,
pusspuss :D =*


MERRY XMAS RUMPISAR

Sitter hos Michael o lyssnar på Busta Rhymes. I LOVE MY BITCH yäää! A hela min familj e här också, baby med.  Vi firar jul så det är lite myselimys :) Eh aaaah tänkte bara skriva ett litet inlägg hihi. Ska fortsätta chilla till min älskling Busta Rhymes <3


yäboi

Har precis kommit hem från Backaplan. Var med mamma o köpte julklapp till hennes revisor. Ska snart lägga mig igen eftersom jag inte fått någon ordentlig sömn.. Blev fucking väckt klockan TIO på morgonen o tvingades upp. Aja, jag tänkte bara skriva om vad jag gjort de senaste dagarna som jag inte varit aktiv här :] Lr a, det jag kommer ihåg iaf. Har sjukt dåligt minne :$

Lördags 19th Dec
Åkte till kyrkan med familjen (inkl bebis ♥). Segt var det, som alltid. De enda som va kul där var när vi rusha till maten o gick före alla småbarn som stod i led för buffén. Haha gamar e vi :D Men a sen var allt annat bajs. Senare mot kvällen så drog jag o baby till hans kompis som jag bor granne med. Ben fyllde 18 år så de dracks liiite :) Fishshots mmmm. Thumbs up för det. Träffade även helga där borta :].

Söndag 20th Dec
Åt sushi på mitt favoritställe - Super Sushi. Det där sushistället med rosa bord o rosa väggar ^^ Sen träffade jag o älskling massa folk på stan. Chilla där ett tag o väntade på Mac o Naz. Sen blev det Liseberg med dom ♥ Jag o Naz ägde DDR spelet! Yääää hahah

Måndag 21th Dec
Tränade i Atom med Amandis, Tina och Thi. En liten stund senare kom Gravity Sucks o joina. Wöw.

Det är ungefär allt jag kommer ihåg som jag gjort de senaste dagarna. Im senil ya knööw. Minnesförlust hello :) Aja, nu ska jag hitta på nåt som håller mig sysselsatt. Tänkte bara vara hemma o mysa själv för en gångs skull. Tror det blir pärltime for moi. Kan nog också ladda upp några bilder på mina picassovärk senare då.



Puss på ringmuskeln så länge. Ciaoooo bebes ^


Mums

Kanderade äpplen (min remix :D)
5 små äpplen
2 dl socker
1 dl vatten
1 o 1/3 dl vit sirap
1 ½ tsk röd karamellfärg/hushållsfärg

Koka alla ingredienser förutom karamellfärgen med en lagom temperatur i en kastrull. Stekpanna kan faktiskt också gå bra. Du märker att kanderingen är klar när sockret är smält och sirapen är seg. Låt dock inte det blir för brunt..
När du märker att det börjar bli lite segt, tillsätt då karamellfärgen, o låt det koka en liten stund till. Sen e de klart ^^


Waaaaduuuupp =D

Precis kommit hem från en kylig men ändå mysig dag på stan. Har varit med baby, Mac, Rayen, Michael o Faaadji. Träffade också en hel del folk. Kollade runt i affärer, käkade.. o spelade bland annat -.- Okej, jag är inte för att gambla om pengar. Men idag var det faktiskt helt okej eftersom älskling tog hem en vinst på 900 spenn. Inte tokigt för nån som började med 100 kr minus på banken i början av dan haha ;) Sen e det också våran månadsdag imorgon, åtta månader, så det blir väl massa sushi o kanske besök hos Liseberg hihi.
A iaf, e hemma nu o värmer mina fötter på elementen. Så jävla skönt. Mina tår nästan lossnade så fucking kallt det var. Jaja, ska göra kanderade äpplen nu ^^


Puss så länge ;*

Gurka

Skitmysigt med lite snö o skinande sol nu på vintern. Mys till max :)
Så vad händish idagish.. Hm. Först åker jag o babe in till stan för o käka sushi där vid kompassen. Efter det ska jag träffa några kompisar från klassen på Hard Rock Cafe. Det ska bli kul ^^ Men hinner inte vara där så som det var planerat eftersom jag ska på julmiddag med atomisarna klockan fem. Fan vilken mysig dag :D


Stress

Hallå hotdogs :D
Isnt the weather just wooonderful? :) *ironi*
Jaja. Vettefan varför jag fortfarande sitter här vid datorn och skriver ett inlägg, när jag egentligen måste stressa mig ner till Angered. Men tänkte bara skriva lite snabbt eftersom jag inte bloggat något i några dagar.
Idag har jag varit i skolan o skrivit ett prov i nästan tre timmar. Det gick dock snabbt eftersom skrivandet flöt på ^^. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Varit hemma o lyssnat musik. Lägger upp några senare ikväll om jag kan :)
Måste ner till Angered C nu o möta upp älskling. Sen kl 4 har jag möte med Ernie.. O efter det tränar jag till tio! ♥ Fan vad gött asso. Har inte tränat på mer än en vecka tror jag. Idag ska det svettas ♥

(Skulle publicerats 13 dec, men av nån anledning gjorde den inte det -.- )

Good morning people out there :)
Har precis vaknat, käkade också frukost precis. Har bara lust o lägga mig i sängen o somna om igen men det får jag inte :( Vi ska hinna klä julgranen innan vi åker till min gudmor för o gå på julbord.. Att bli väckt halv tolv på en söndag är verkligen INTE OKEJ.
Igår var jag och baby ute nästan hela dagen. Först åkte vi in med bilen till stan o käkade sushi tillsammans med min mamma o lillebror vid centralen. Efter det skildes jag, baby o mamma o lillebror åt. Vi gick in till nordstan o kollade på julmarknaden. Mysigt var det^^ Fanns allt från keramik till smycken. Hittade även julklapp till min styvpappa.
Så småningom kom också Mehrad. Vi gick till ett Café vid Kungportsplatsen o chilla där ett tag. Sen träffade vi Mac, nån random, Naz & Venus o drog till bion för o se Saw VI. Haha asså den filmen rekommendereas inte till er som är känsliga för blod o sånt shit ^^ Nu är vi iaf hemma o jag ska snart lägga mig med älsklingen.

Puss =*


Dedicated to baby

Baby har bett mig skriva något i bloggen så han har något o läsa. Han är nämligen på flygplatsen i London Stanstead o väntar på sitt flyg till Göteborg. Fast lite segt är deteftersom det är typ fyra timmar kvar xD Jag lider med dig babe haha. 

Så vad är dagens planer för idag då. Hm. Först ska jag till stan och träffa min saknade gudmor. Blir nog lite fik o sånt mys. Kanske sushi också hihi :D Men hinner bara vara med henne en liten stund för sen ska jag till Gamlestan och träffa Bella, Martina o kanske Feben tror jag? Vi ska till Tusen Och en Natt som ligger där någonstans i närheten o chilla med lite vattenpipa. O nej älskling jag ska inte röka..
Klockan sex eller sju börjar Cypher Night så dit drar jag en liten stund med muttorna. Får kolla läget, jama o chilla tills Peter hämtar med mig bilen till Säve Flygplats för o hämta bebis <3

Måste kickish nu :D puss!


YÄÄ?

Säger jämt att jag ska bättra mig när det gäller uppdatering o sånt med bloggen, men det lyckas jag ju inte så bra med tydligen? Im a lazy bum :(

Idag vaknade jag runt åttatiden för o dra till skolan. Vi hade handel som första lektion. Som vanligt går lektionen åt till o snacka bort all värdeful repetionstid inför stora provet med Frida, Issa o Rezoul. Haha, så ostress vi är. Sedan hade vi bara typ två lektioner till, om jag nu minns rätt. Och sista lektionen var inställd woho ^^. Hade inget för mig så jag o min radio Jaqueline åkte in till stan o kolla runt lite. Var bland annat inne på Panduro & BR o köpte beads (rörpärlor). Såna pärlor man lekte med på dagiset o gjorde fula pärlplattor av. O jaaaa, jag tycker det blivit skitkul o pyssla med sånt höhö. Blame it on Marre :)
Aja, efter stan drog jag hem o vila en kort stund. Fast det blev inte alls mycket av o vila för mamma kom hem ganska snabbt o undra ifall jag ville hänga med till Super Sushi inne i stan. Ofta jag tackar nej till det liksom? Sushi has become my weakness ;$ Så aaaaaaaaaaaaaaa.
Vi käkade, jag träffade några kompisar, vi drog till Kullavik, vi kollade luciatåg, vi åt igen, vi åkte hem.
Förlåt men nu orkade jag inte skriva mer haha. Ska sova. Tomorrow is a big day <3


Show @ Chewiies Jam "Give me a break" 5 dec



Kvalitén är sämst, men watch and enjoy :)
(våran mixskiva var tydligen repad så det lägger man märke till i videon om man kollar extra noggrant..)

Sjuk

Det gör ont :( Min hals är svullen.. Det gör ont vad jag än gör. Kan inte svälja, prata, ingenting :( Det gör så ooont. Jag som ville träna idag. Jävla bajs.

Hej jag är dålig på att uppdatera

Stämmer ganska mycket det ju. Har nästan aldrig någon tid att uppdatera, förutom sent på kvällarna då jag kommer hem efter en busyday och är jättetrött och lazy. Men idag är det ju faktiskt en söndag, som råkar vara en softilationdag för moi ^^ Sitter och gottar mig med lite godis och lyssnar på cheezy chill songz hihi :D

Lördag 6 dec
Sov ju hos Marre då. Asso fan vad fail det var.. Försökte sova men det gick ju inte. Log o fundera från två till sju på morgonen.. Plus att jag var tvungen o gå på toa minst fem gånger hela natten, så jag råka typ väcka Martin o Bella hela tiden höhö :$ Misstänker att jag har nåt skevt problem med min urinblåsa.
På morgonen fick jag vakna ganska tidigt för mamma och styvpappa hämtade upp mig hos Marre för vi skulle hämta Alex i Partille (styvbror). Och när vi ändå var på vägen så hämtade vi också min bruna dunjacka i Stadium :) Love it.
Senare på kvällen hade jag o crewet ett uppträdande på Chewiies jam "Give me a break" som hölls i Frölunda. Efter det drog vi in till centralen för o käka på Max. Hade seriöst inte ätit något på typ två dagar, o hade också noll sömn. Den dagen var jag inte på bästa humöret I tell you. Kickade sen hemmåt för o ta igen lite sömn. ♥

O nu till idag..
Vaknade försent imorse. Vi hade nämnligen ett till uppträdande idag på Blå Stället "Ladies Night".. Alltså, det är jättekul för crewet att uppträda på olika ställen och events så att vi kan komma ut med vårat namn. Men de senaste veckorna har vi vart bokade med uppträdanden varje helg o det tar verkligen på krafterna.. Snacka om att jag var fucking förlamad i huvudet idag.
Fast trots det så gjorde vi ändå bra ifrån oss tror jag. Vi skulle egentligen stanna kvar där en liten stund till och ha en workshop för tjejerna, men eftersom det var en Ladies night, så var det strängt förbjudet för Tea och Vigjilent (som faktiskt ääär killar =o) o vara kvar i salen haha. Så kort därefter drog alla hem.

Har bara tagit det lugnt idag, o det ska jag fortsätta göra. Kanske ska kolla Bring it on - Fight to the finish med mammi.


Saknar dig Hector ♥

Hos muttmarre <3

Ligger här i sängen hos Marre med henne, plus Bella o Martin. Har skittråkigt. Dom sover, jävla korvar.  Ska snart dra iväg till Partille med Alex, Peter o Mamma. Ska hämta en jacka ^^

Kul att jag också fått mycket sömn. Av nån anledning lyckades jag vara uppe 6 timmar under natten.
Först kollade jag och Marre på en skräckfilm - Rec. Rekommenderas dock inte till folk som mår illa av rörliga kameror. Den verkade iaf bra i början, men efter en timme mådde jag så illa så vi slutade kolla filmen o försökte sova ist.. Det gick ju inte så bra  -.- Ska fan uppträda idag.. Gissa vem som kommer vara helt deckad..

bloggar senare ikväll eller nåt ifall jag orkar. Pussen!




Brådska!

Åker in till stan med mamma för o käka sushi nu :). Eller juste, först ska vi till kyrkan.. Länge sen man hälsa på där =|  Men senare ikväll ska jag ut med Lina, Marre o Bella - The Milkyway <3 kanske tränar innan jag går ut också. Får se.

Måste stressa nu, puss.




..

Varje dag gör jag alltid något fel. Vad ska jag göra? Jag försöker verkligen ändra på mig. Men att försöka är inte tillräckligt för dig..
Förlåt? Nej det är ju inte tillräckligt det heller.. Fanfanfan. Varje liten grej jag gör blir du arg över, eller besviken på. Alltid är det något som jag gör fel.

Torsdag

Chachaaa :]

Ska snart ner till busshållplatsen för o dra till Atom o träna. Gruppträning idag med crewet då, för på helgen uppträder vi både lördag och söndag. Tror det får bli en kvick o effektiv träning idag på två timmar eftersom jag måste vara hemma tidigt idag så jag hinner plugga. Så jävla stressigt. Sen har jag också lovat älskling o prata med honom i tel en stund så <3


Skriver sen, pussen :*


Kallt!

Det är föööör kallt ute nu. Så där kallt så att när man andas kommer det ånga ur munnen.

Idag har jag varit i skolan haha. Det kändes lite som att jag inte hade varit där på ett tag men a, jag kom ikapp med de flesta grejerna som vi hade att göra iaf. Efter skolan gick jag, Jaqueline och Darya till Donken för o stoppa in lite mat i oss. Vi äter tydligen ganska dåligt, o maten i skolan är ju heller inte det bästa. Så McDonalds fick det bli :) Träffade även Thi som jag sen följde med till banken eftersom jag ändå inte hade något o göra. Mamma kom efter någon timme o plocka upp mig för hon och jag skulle till stan o käka Sushi (<3), fast det blev inte som vi hade planerat för ingen av oss orkade när vi väl satt i bilen på väg dit - Så vi vände hemmåt ist :D

När vi kom hem fixade mamma lite mysigt fika åt oss. Käkade faktiskt min första Lussebulle i år. hihi namnam :D Passade även på att göra lite läxor de två timmarna jag hade innan jag skulle dra iväg till träningen så allt är klart.

Och nu är jag hemma då va. Är megapigg. Vet inte vad fan jag ska hitta på för att göra mig trött. Det är så här varje kväll fram tills klockan blir tre på natten. Eller morgonen eller vad man nu ska kalla det. Måste i vilket fall som helst ändra på mina rutiner. Inte hälsosamt så som jag sover. Och mamma säger att man kommer få massor av finnar ifall man inte sover bra :( Jag har faktiskt fått en liten finne på pannan..

Anyways, nu ska jag ner för det är sängdags för mig. Ska först bara städa Snowballs och Popcorns burar.. usch. När det är klart ska baby ringa mig.

God natt på er!


Stan!

Ska fixa mig snabbt nu för o åka in till stan o träffa Lina, Marre, Alme o Appi. Vi ska kolla på WAD Talent i Nordstan som Jack håller, o sen dra till Atom o träna antagligen.

Skriver sen. Puss!


1th December

Bara jag som tycker att 2009 har rushat? Det är December nu!! Åh vad jag har längtat. Bästa månaden på hela året, utan tvekan. 

1 Dec - Martina fyller 16 :D Idag då alltså, så massa grattis till Muttan!
3 Dec - Hämta ut min efterlängtade present till älsklingen.
4 Dec - Fira Marre födelsedag wihoo
5 Dec - Uppträdande med crewet @ "Give me a break" eventet i Frölunda.
6 Dec - Uppträdande igen @ "Guts, Ladies night" i Angered.
11 Dec - Cypher night & ÄLSKLING KOMMER HEM <33333
19 Dec - Anniversaryday with my boo :)
21 Dec - Alice fyller år :D
24 Dec - Xmas ! MYYYYYYYYYYS
25 Dec - Jaqueline fyller år ^^ + Handla på mellandagsrean xD
31 Dec - KIMMY FYLLER ÅR + KALAS + SNÖ + RAKETER + ÄLSKLING + NYÅRSKYSS = oslagbart underbart!<3

Det är vad som är planerat just nu då ^^ Kommer säkert hända massa saker emellan åt.. men a.. FYFAN VAD DE E BÄSTA MÅNADEN PÅ HELA ÅRET! Jag älskar vintern & julen <3


Jävla dagis

Jag lovar, det SUGER. Angeredsgymnasiet är ett dagishem. Jag känner seriöst ångest varje gång jag sätter min fot i den skolan. Jag lär mig verkligen ingenting nytt. Känns som att jag repeterar lågstadiet.. Förutom det att även lågstadiet till och med har mer krav på sig än vad vi i Angeredsgymnasiet har..
Var ju på Kunskaps igår så Verro visade mig runt. Fan vilken bra skola asså! Eller jag vet inte, jag kanske bara tycker så för min skola är kass, o då kan ju vilket gymnasium som helst vara bättre än Angereds. Men ah, iaf. Skolan hade lugn stämning, lärarna var schyssta och deras lektioner är precis så som jag vill ha mina lektioner, folket va schyssta dom med o själva skolan var inte för stort, men heller inte för litet. Kändes asbra verkligen.
Jag vill börja där :(!

jävla bitterfittan helen..

Gårdagens köp hihi :D




Köpta från Skopunkten :)

Efterbliven

God kväll xD
Late update I know.. Var tydligen fyra dagar sen jag sist skrev något här. Har varit upptagen med grejer, o sen har det tagit på mina krafter så jag har typ legat hemma någon dag och bara kopplat av. Det borde jag göra minst två gånger i veckan iaf kom jag o tänka på. Ganska soft faktiskt :)

Sååå vad har jag gjort dessa fyra dagar då? Hmm, öhmm..
I lördags uppträdde jag ju med crewet i Majorna. Cachiiing på det haha ;D Nej men det var faktiskt kul haha. Vi uppträdde på ett barnkalas med små pojkar o flickor som var runt sju år gamla. Övergulliga barn! De var dock lite av en tuff publik menmen, kul var det. Efter uppträdandet åkte Luuniez & Co till Domkyrkan för o supporta dom som var med på WAD Talent. Fast vi kom ganska så sent (eller rättare sagt, vi kom då det var utdelning av prisen) så det var inte mycket att se. Men vi chilla där ett tag o Amanda höll uppe stämningen genom o sjunga någon reggaetonlåt med sån "afrikaengelska" röst HAHAHHA. För söt e hon:D

Dagen efter så chilla jag mest. Det var liksom dags för mig att ta en softilationmode. O det var faktiskt inte så farligt att bara sitta hemma och kolla tv o sånt. Det var skönt hoho ^^ Sen prata jag med min puttinutti älskling också. Det gjorde dagen ännu bättre <3 Saknar honom sååå hårt :( men det är ju bara tio dagar kvar nu. Bara att hålla ut tills dess.

Ahora voy a mirrar al televesion. Ciao!
                                                                    ska också försöka uppdatera bättre, promiiise!


RSS 2.0