From studymode to chillmode

Jag känner mig så jävla bra just nu :D Ni vet den där känslan man får efteråt när man verkligen ansträngt sig för att plugga.. Alltså när man verkligen fokuserat o lagt möda på det man gjort o sedan äntligen åstadkommit målet. Jag är så himla nöjd just nu va :D Så from studymode to chillmode. Softilaaaajtion är vad som gäller nu. 

Blev väckt av lillebrorsan CJ rätt tidigt idag. Eller det är tidigt för mig så att säga.. Klockan tio liksom. Hello ? Who the hell is not in bed by that time >< ?! Aja, det var lite så där fettirriterande just då. Han slet ju av mitt täcke mitt i sömnen. Snacka om att vilja reta upp mig. Han ville att jag skulle sitta med honom o spela lite wow, så why not haha :D Men efter ungefär en timma fick det vara nog för jag behövde hinna med mitt plugg. Så det finns en gräns för mig när det gäller wow, även om det är lite smått beroendeframkallande :) Jag gjorde iaf nästan klart plugget. Har bara lite kvar, men det gör jag klart hos Mac. Ska till honom klockan 5 o chilla med baby, han o fadji. Senare kanske Martina kommer <3 O juste, jag ska ju också få träffa hans söta lillebror. Åh asså jag älskar barn (alla under 8 år.. ) ! skiiitsöta verkligen. Det bästa med dem är att det är rak på sak o säger exakt det dom känner för haha. Ostressade koolingar där :D O sen deras kinder! Ååååh vill ba nypa sönder dom haha :D O när de ska greppa ens finger när man går med dem. De har så små söta händer! Asså NAAAW ! Me <3 Babies!!

A men nog om det nu innan jag blir galen :D Ska nog börja fixa miig o kolla till hamsterungarna snart innan jag går. Dom e fortfarande till salu så if anyones interested , hola at me ^^

kisses <3


Let it be

Åh jag vet att det här är ännu en sen uppdatering.. Hänt massa grejer. Har inte mått toppen på sistone. Säger bara att från och med nu vill jag inte höra saker som jag inte vill lyssna på.. Orkar verkligen inte. Snack kommer ALLTID gå runt. Jag lovar dig. Finns inget ord som heter hemligt :S
Skit samma i det nu.

Idag har jag varit i skolan. Chillade med Jakki, Fridisen, Mac o Baby. Rätt skön dag faktiskt..  till skillnad från de andra senaste dagarna. Idag kändes allt bra. Hoppas det fortsätter så. Pratade även med studievägledaren och matteläraren Rune. Så nu ska jag läsa Matte A B C & D. Inte allt på en gång förstås haha. Fast fan vilken press jag kommer ha nu med A delen :( Har 3 månader på mig tills prövningen. Fuck fuck fuck. O jag måste göra detta självständigt utan undervisningar, eftersom jag tog på mig det här ämnet själv.. Bajs. Hoppas på det bästa. Klarar jag detta har jag behörigheterna för o komma in på de de flesta högskolerna med inriktning Marknadsföring , o det hjälper mig också med att komma in på ett universitet i england. Giiilllaa ^^ Fast jag får se vilket av alternativen det blir. Är inte riktigt bestämd ännu =x
Men aja. Efter skolan gick jag Hector till Atom o snackade med Ernie om jobb en snabbis. Sen hoppa vi på bussen till Gårdsten Centrum, köpte lite gottigott o drog hem till mig :) Han stannade inte här så länge för han var tvungen o åka ner till atom o fixa ärenden o sånt. Jag blev iaf kvar här o fick gjort en del plugg.

Så för att sammanfatta det kort - Jag har mått bra idag. Det känns skitskönt! O det SKA fortsätta så annars vet jag fan inte vad jag tar till med..
O till er som hjälpt mig på det ena lr d andra sättet, ni vet vilka ni är. Älskar er, ni e guldvärda ♥

Tired as à motherfucker

Ligger just nu i sängen o bloggar från min iPod bredvid min snarkande pojkvän. Försökt sova, men det gick inte så bra det. Väldigt diskret är han så att säga. Funderar allvarligt på att köpa ett sånt tystanersnarket plåster till honom. Finns faktiskt sånna i apoteket. Snacka om att det kan vara min räddning.. E skiiiiiittrött verkligen. Känns som att jag har nåt som tynger mina ögonlock grovt -.- ska försöka passa på o somna om nu när bebisen har slutat snarka. Bloggar istället imorgon på morgonen eller nåt,. Nu deckar jag av. Good night <3

Skola imorgon =D

Japp imorgon börjar skolan. De flesta hade nog typ legat i sängen i djupt depression innan skoldagen, men jag har faktiskt saknat skolan :) Känns skönt att man blir lite sysselsatt på dagarna. Orkar inte vara hemma o inte ha något o göra. Plus så e alla där chill :)
Har ju inte heller varit så bra på min blogguppdatering, så jag tänkte skriva lite vad som hänt de senaste dagarna.  Jag får visst göra det här ofta haha. Men anyways..

Fredags 8/1
Jag skulle egentligen ha crewträning i Atom men det blev inte av. Baby hade bokat biljetter åt mig o han till The Descent 2 (Instängd 2) som månadspresent, så det gick vi på. Martina skuille också hängt på men aa.. blev lite knas. Orkar inte skriva varför här i bloggen. Filmen var iaf bra :D För er som inte vad The Descent handlar om, så kan jag ta en lite kort sammanfattning. I första filmen var det ett gäng tjejer som ville ut på ett äventyr. Så de bestämde sig för att ta sitt lilla äventyr till denna omtalade förvirrande grotta. Man kan säga att de utmanade ryktena som de sades om den. När de väl hade kommit till grottan blev de attackerade av de som bodde där.. Endast en tjej kom ut därifrån levande.
I andra filmen som jag o Hector gick o såg på så var tjejen som överlevde på uppdrag med ett annat gäng människor för o gå ner o se om det var några andra som lyckades överleva.
Jag tyckte filmen var bra som sagt, inte den bästa skräckfilmen jag sett, har sett bättre. Men den här var faktiskt helt okej. Jag ger den en trea :) Dock tycker jag o baby helt olika.. Han ger nog den en etta om inte det finns nåt sämre haha.  Efter bion åkte vi hem o deckade i sängen.

Lördags 9/1
Var hemma med Lil Mac o Baby. Väntade på Martina och Lina. Fast oväntat nog *host* så var muttan Marre seg. Så jag o resten drog ner till Atom så länge. And not to mention .. vi TRÄNADE. Vi lyckas oftast aldrig träna men den här gången gjorde vi faktiskt det :D Jag, Lina & Marre koreograferade till Black Eyed Peas "Imma be". Feeet e den ^^ A den är inte helt klar men när den väl är complete kanske man laddar upp någon video haha :D Vi får se hur det blir med det xD Efter Atom drog vi o bebisen till Ica. Vi köpte ingredienser till våran klassiska Glassbomb ala Milk mums ^^ Allihopa sovde över hos mig också.. O gissa ifall det blev äckligt varmt i mitt rum -.- O juste. Min hamster Popcorn hade fött barn också.. Så här var det. Jag var uppe i köket o diskade medan de andra var nere i mitt rum. Helt plötsligt hör jag alla dom skrika som ett hus fullt med mentalsjuka idioter. Lina springer upp o skriker "KIIIMMY DIN HAMSTER FÖDER". Jag greps av panik o sprang ner. Hector stod där o va helt illamående.. "Uhh jag fick fittslem på handen". Han hade tydligen tagit upp Popcorn ur buren för han ville leka med den. Rätt var det var höll han både i Popcorn och i en rosa naken hamsterunge. Hahaha kan tänka mig hans min xD
Nu har jag iaf 11 guldhamsterungar till salu om fyra veckor. Så om du är intresserad, hör av dig!
Måste bli av med dem så snabbt som möjligt. Jag citerar vad min mamma sa samma dag.. "Om jag ser hamsterungar i buren slänger jag alla ut i skogen!" Snygg timing det var med födseln.


O idag..
Som vanligt brukar jag ta det lugnt på mina söndagar. Allihopa sov till fyra på eftermiddagen. Skönt var det.. Tills man blev väckt av Alex. Han kom sedan upp hit o så chilla vi alla. Snacka lite o sånt. Efter en stund kom också Mac, Ryan o Fadji. O nu har dom precis gått. Baby också. Han har nu flyttat till Mac o där ska han bo tills han skaffar en egen lägenhet. Blir tomt idag när man sover i sängen..  Har ju sovit i hans famn varje dag i exakt en månad nu :(

Aja ska gå o lägga mig sängen o kolla på Entourage. Puss alla ♥

TJENATJENA MELLAN BENA!

Sitter här o chillar med baby. Vi ska snart ta bussen ner till Angered Centrum o dra till min skola. Han ska nämligen börja där så han måste skriva på blanketter o sånt shit ^^ Senare kanske jag ska träna.. Men a vi får se hur det blir med det.
Skriver mer sen !

Kisses =*


Psykos !!

Tänkte faktiskt att det var dags för mig att skriva något här på bloggishen. So here I am :) Det är en röööten måndag.. Öhm, Tror jag? Har inte koll på dagarna. O a, idag händer inte så mycket. Baby är sjuk så jag ska vara hemma och ta hand om honom. 39,9 graders feber är liksom inte okej någonstans. Akuten kanske? Nja, jag venne, blir det inte bättre får vi åka in snarast. Men nu ligger han o snarkar i min säng, så jag har inte så mycket att göra. Kanske ska spela wow 8) O om han blir bättre ska vi in till stan o köpa grejer för mina presentkort som jag fått . But I doubt.

O juste ! Glömde nästan en viktig grej =O MIN ÄLSKLING SKA STANNA I SVERIGE!! Han offrar plugget i england för min skull o börjar plugga här igen istället♥ Han skulle ju egentligen åka idag men han stannar för gott nu! I love you baby ♥

Täntke i alla fall bara ta en liten catchup om nyår o min födelsedag ^^

Ja, jag fyllde ju som sagt år. Sweet 16 ;D Så det blev då lite mys med släkten o nära o kära. Orkade dock inte bjuda massa kompisar o ha en fest o så för det blir bara för jobbigt. Familjen o älsklingen räckte för mig :) De som kom var några av mina syskon - Nhel o Haidee o deras barn, Ronald, Michael o Joyce och Merlinda. Senare mot kvällen överraskade även Jetca o Mahad mig. De kom förbi o sa grattis :)
Dagen började iaf med att min storerbror Nhel, som är sushiexpert, kom hem till oss tidigare än de andra. Runt klockan ett. Vi skulle nämligen göra en massa sushi för han vet att jag älskar det :D ♥ Det blev lax, räkor, advokado, maki o insideout. Mmmmm! Sushilagandet tog några timmar o resultatet blev perfekt. Jag lägger upp några bilder på det sen :) Vid fyratiden började det strömma in folk. Vi käkade o sånt man gör på kalas hihi. Fick typ tre par örhängen, byxor, tröjor, platttång av mamma (som om mitt hår kan bli rakare än vad det redan är), ipoddockningsstattion - TVÄÄRNAJS!, ett par presentkort, pengar o en jääävla massa underkläder (?!) Whats up with the panties? Haha aja, nu har jag verkligen så det räcker med det :) Mot kvällen så chillade jag, Michael, Tiffy o Mac. Gick ut o smällde raketer o sånt. O vid tolvslaget smälldes det en massa enormous bigmama explosivt stuff. Fett var det ^^ Fick min nyårskyss också , underbar start ♥


Min lilla systerdotter Macy


Mamma and my niece Viola


Poker yäää


KÄRLEEEEK♥


RSS 2.0