Gorgeous

Här kommer lite bilder på min brors och systers barn, tagna i helgen, då Patricia fyllde år. Theyre adorable.




Damdamdam

Helllööw :)
I'm on a good mood today, so lets try to keep it that way okay :). Har varit i skolan och gjort nationella i engelska, den muntliga delen. Uhm.. Det gick väl så där. Stannade i skolan kanske 30 min max. Haha, softish. Gick sedan till McDonalds med Jakki och Frida o tjötade lite.
Idag blir det lite träning tror jag, känner att jag behöver skaka loss. Tills dess ska jag nog bara vara hemma och kolla Disneyfilmer.

Chris Decay - Hold Tight (Tim Verba Mix) skruva upp basen, annars missar du hela poängen :)

Thinking of you

Sitter o äter vaniljglass med jordbubbar just nu. Ska strax ner o kolla på Two and a Half Men o sen får det räcka. Brukar ju vanligtvis lägga mig vid så där tre tiden, men imorgon har jag nationella extremt tidigt på morgonen så.. I'm off to bed. I'll update you tomorrow.. Maybe.

xoxo

Baby why..

Börjar idag kvart över 12, vilket är om 25 minuter. Så jag måste alltså rusa iväg snart. Tänkte bara skriva ett litet kort inlägg om idag. Först bär det till skolan, o efter lektionerna kanske jag stannar o pluggar lite extra för att ta ikapp lite plugg.. Senare på kvällen kanske jag ska träna. Vet inte. Får se. Känner egentligen inte för att göra så mycket idag. Hatar måndagar.

I can't stop missing you


Tired of caring and waiting

När jag kommer till Filippinerna ska jag festa som aldrig förr. Ska klubba, dansa, bada, upptäcka annat, vara fri och glömma all skit som finns här i Sverige. Jag ska må bra. Jag längtar..

hoho


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Jag älskar Martina! Hon är bäst hähähäh ♥ hon kan laga god mat också, deeesååååå!

Pie!

Här får ni ett recept på Hallonpaj, som jag själv ska börja baka strax. Blev jättesugen på det förut när min kompis berätta att hon satt och åt det. Åååh va gott.

HALLONPAJ (4 port.)

Ingredienser
150g Smör
3 dl Vetemjöl
1 dl Sockerocker
1 tsk Vaniljsocker
1/2 tsk Bakpulver
1 krm Salt

Fyllning
4 dl Hallon (Helst färska hallon)
2 msk Socker
1 tsk Potatismjöl

Till serveringen
Florsocker
Vispad grädde, Vaniljsås eller glass

Sätt på ungnen, ställ tempraturen på 225 grader.
Smält smöret och låt det svalna.
Blanda mjöl, socker, vaniljsocker bakpulver och salt. Tillsätt det smälta smöret och arbeta ihop ingredienserna till en deg.
Tryck ut degen i portionsformar eller i en stor form som är cirkca 22 centimeter i diameter.
Lägg bären ovanpå degen. Blanda socker och potatismjöl. Strö sockerbladningen över alltsammans.
Grädda mitt i ugnen i circka 15-20 minuter.
Låt pajen svalna lite.
Pudra över florsocker och servera pajen ljumma med vaniljsås, vispad grädde eller glass.

Hoppas det smakar! Nu ska jag börja baka min paj :)!

xoxo


Don't worry

Heya people!
Vaknade för en liten stund sen. Skippade skolan idag eftersom att man har så irriterat ont i halsen, kan knappt svälja eller prata, o så har jag också sjukt ont i huvudet..
Igår var man och tränade en jättekort stund i Atom. Sedan bar det till Lan ställe vid Domkyrkan tillsammans med Baby, Mac, André, Rayen och hans tjej Mariella. Jag skulle spela Wow med André, men min mongolida störda lillebror var tvungen att byta lösenord. De andrade satt och spelade CS i ungefär en timma, själv satt jag bara där o gjorde inte så mycket mer än att rööötna. Vi lyckades iaf dra iväg de fastlimmade nötterna ur sitt lanande o gick sedan hemmåt. O ah, min lilla bebiz sovde över hos mig också ♥

Här får ni lite fler bilder. Resten finns på Facebook, checka :)





xoxo

 




Smakprov :)

Har lite bråttom just nu, så jag lägger bara upp några bilder till att börja med. Det är alltså bilder från fotograferingen med muttorna igår. Fler bilder kommer senare.








Kiss Kiss

Är just nu med bebisen och kollar på nån tråkig serie, sparctacus eller något. Han ska sova här idag så det blir myys :) Hela helgen har jag mestadels tillbringat med the Milk Crew, vilket består av Martina, Isabella, Lina och miiig - Kimmy! Saknar de gamla tiderna då vi alltid hade våran lilla liga och vattenpipan. Tider var det<3
I lördags skulle vi röka vattenpipa, i Tusen och en natt som ligger vid SKF. Tyvärr hade de typ bannat alla under 18 år på grund av bla bla bla bullshit. Så då gick vi vidare till nästa vattenpipscafé i Svingeln. Där var det samma skit. Lite senare då Bella och Marre hade dragit iväg, gick jag och Lina till en Sexbutik. Ytterst mysigt. Visste ni att det finns människor som tänder på att köra in fiskar in och ut i deras muttor? De ni!
Efter våran lilla vistelse träffade vi Älsklingen, Mac och Rayen o drog till en pizzeria vid Gamlestan :)

O över till idaaag. Vi bestämde oss för att ta några snygga pics, så då drog vi till ett ställe i Majorna. Feta bilder yää. Laddar upp dom strax.. eller imon :) O tack för en mysig saknad helg tjejer, poouz.

(ps, din patetiska nolifer. du har gått för långt nu. det börjar bli riktigt läskigt, to be honest. sluta härma mig med allt jag köper.. det är charmigt, fast nää.. lägg av nu. om du nu känner dig LIIITE träffad av min lilla shoutout här, så är det antagligen dig jag syftar på)

Ska vara lite med baby nu. Puss på er! <3

Countdown; 63 days

Navy CSI/CIS (kommer aldrig ihåg vilket som är rätt) är bara fööör bra :) Kinda addicting. Likaså Two and a half men. Man kan inget annat än älska de två serierna. Fick dock reda på av en kompis idag att det i tidningen stod att Two and a half men ska läggas ner snart.. Charlie Sheen tackade nej till yttligare en säsong. Han har ju gjort ungefär.. Sju säsonger (?). Men han har säkert pengar så det räcker till att förlora en säsong :) I will miss him!

Enough about that. Idag har jag varit i skolan, började 12:15 ;) Vill nästan gråta för alla de som går upp vid 6-7 tiden varje dag för att palla sig upp till skolan. Tidigaste skoldagen för mig börjar klockan 9.. och det är typ bara en gång i veckan. Sen bor jag också bara 5 minuter från skolan hähä ^_^ Jag hade iaf bara en lektion då jag fick skriva prov. Sexualkunskap. That was pretty much it. Sen var jag på hälsoundersökning hos skolsköterskan. Jag har tydligen en möjlig nedsatt syn, så hon ska boka en tid för mig hos optikern. Heeellooo glasses.
Därefter mötte jag upp Randi, Mac, Rayen och Baby som stod o väntade på mig ett bra tag. Vi chillade bara en jättekort stund. Sedan drog jag hemmåt för jag behövde göra klart projektet gällande Livskunskap, Info & Layout och Svenska. Är fortfarande inte klar, för man är ju inte speciellt pepp på det. Ska fortsätta på det snart x_x

När jag kom hem överraskade mamma mig med Neu Lash som jag tjatat på henne om i några veckor. Den var rätt så dyr, så jag hoppas de 1700 kronorna är värt det. För er som inte har någon aning om om vad det är, så är det en kräm i en liknande mascarabehållare. Krämen innehåller rikligt med proteiner och vitaminer som stärker och förlänger ögonfransarna. Jag har hört att det är senaste grejjen i USA och att det faktiskt ger effekt, så för er som är intresserade, checka in Neu Lash hemsida.

xoxo


Jag saknar dig baby.

Heeya!
Misst'nker att jag haft en dålig update. WHAT?! Haha. Kobajs. Nej, men jag har faktiskt inte ens någon lam ursäkt till det. Man har vissa perioder då man inte pallar skriva ett inlägg :) Men nu tänkte jag göra det eftersom a.. jag vet inte. Kände för det.
Sitter hemma hos Martina o chillar med henne o Remy till Trey Songz. Dom ligger i sängen o slår varanda, o här  sitter jag o försker komma på vad jag ska skriva ><
Har inte mycket mer jag orkar skriva om, men kan säga att jag ska försöka ta tag i bloggandet liter mer :) Haha, detta blev ett onödigt o kort inlägg.

puss så länge, xoxo.

RSS 2.0