Hair - DONE!

Waaaduupp people? :D

Sitter här och pillar på mitt hår hela tiden. Kan inte sluta. Ninwa och hennes kompisar har gjort de skitsnyggt! Jag var nämnligen på Burgårdens dropin idag, för Ninwa o hennes kompisar som pluggar till frisörskor där behövde en modell som de kunde styla till en tävling! Jag ställde då upp :) De färgade mitt hår lite mörkbrunt. Innan var det fläckigt med massa olika nyanser, men de lyckades få bort allt skit! :D Superstolt över dom ^^

Ah iaf.. Dom vann :D Så dom vinner typ massa hårprodukter o liknande. O jag vann gratis hårfärgning woohoo xD Kan lägga upp en bild imorgon när jag har tid.

Anyways, uhm. Har inte så mycker mer att skriva om. Förutom de att jag uppträder imorgon med crewet i Majorna någonstans. Så det blir nice. Skriver mer imorgon. Måste ner nu. Mamma är arg :(

Good night!

Plugg

Varit dålig på att uppdatera de senaste dagarna, I know. Men det är bara för att jag varit upptagen med att träna.. och att sova xD Nej, men jag har känt mig jätteseg faktiskt.

Måndag
Åkte in till stan med Ongbak och Arman. Handlade lite. Eller, ah.. en del så att säga. Det var mest impulsköp men jag ångrar inte något jag köpte. Im pretty nöjd actually :) Köpte bland annat ett jättefint armband med personlig gravyr till min älskling hihi.

Tisdag
Var i skolan. Gjorde prov i ENG. Kan påstå att det var en ganska så chill skoldag. Efteråt drog jag, Ongbak och Mac hem till mig och chilla ännu mer tills träningen börja, sen kickade vi dit.

Och idag då.. Vad fan händer idag?! Kanske drar ner till träningen som vanligt, men jag har fan prov i svenska imorgon. Bläää. Och jag siktar ju på MVG så måste nog stanna hemma och plugga. Har lyckats med MVG på alla mina prov hitills (HÖHÖ :D (A)) So I think I'll keep myself on that track.

ill keep in touch <3

 

Orkar ej

Det gör ont i huvudet. Det har varit så här i över en vecka nu. Känns som mitt hjärta sitter på vänstra sidan av huvudet o dunkar sönder sig. Jag tror jag har migrän.

God natt.

Söndag då va!

Strålande väder det är ute va? :) Nja.. det spöregnar och hela Göteborg ser för jävla deppig ut. Idag lär faktiskt inte söndag vara lika tråkig som den brukar vara. Ska till Thi idag med Appi & Vigji, fira hans födelsedag lite, kolla film o sånt mys. Så de blir kul!

Såg Paranormal Activity igår med Lina, Martina, Almedina, Arman .. och någon random tjej. Höhö. Alla har ju haft så olika kommentarer om den filmen, men jag tror faktiskt att det är rätt så olika från person till person. Vissa tyckte den var dålig och inte värt o se på, medan de andra kallsvettades o shit. Tror det beror på hur lättpåverkad man blir av skräckfilmer xD Vilket jag är.. Så enligt mig var filmen asläskig. Början var dock jätteseg och man trodde inte något skulle hända. Men sedan i mitten och mot slutet av filmen så var den.. OMG. Ja, jätteläskig verkligen. Kanske kan skriva någon recension, om en stund.. senare.. lr a. Får se om jag orkar.

Måste börja fixa mig snart, sen hjälpa mamma och hennes laga wookade nudlar. Yuuummyy.
Fast det lär ta en stund innan vi lagar maten.. Mitt hår - det ser för jävligt ut. Efter bion igår så åkte vi hem till Lina. Och så fick vi för oss att dom skulle Volumemastra mitt tjocka hår. Haha. Not a good idea I tell you. Jag ser ut som afrotroll. Och jag har ingen plattång :(
Jaja.. får kanske se ut så här då..

Ska börja göra mig i ordning nu. Puss babes!



Hiphop Live på Scenen Blistic & Luuney Tunez


Marques Elwin - ENERGYY!


Mr. Tea, Vigjilent and Jack


Jack the happy chinese :D


Min tränare Juve.. typ a strike a pose :D


Lina, Della, Jag, Juve and Vigjilent


Muttan and Della


Gubbzen


Amanda & Guldfisken Appi från mitt crew :)

Heiiii på deiii

Kommit hem från Hiphop Eventet nu. Uppträdandet gick väl bra antar jag :) Får se sen, eller imorgon då jag får filmen av Mr. Tea & Vigjilent som kommer hem o väcker mig imorgon. Det var inte värst så mycket folk, men det dög väl.. Vi körde iaf fullt ut!

Innan så var jag då på stan med Lina och Arman o käkade Paen naeng Ghai (stavning xD). Martina kom efteråt, men sedan drog vi då till Bergakungen o hämtade ut våra biljetter som planerat. Ska bli skitkul imon! Tror det blir så att jag sover över hos Lina faktiskt..
Men innan vi drar till bion så ska jag o muttan till en filippinfest höhö. Röja loss woohoo hahaha. Nej men ah.. aaa... aa :)

Har bilder från Hiphop Eventet som jag laddar upp snart så fort jag fått dom skickade till mig :)

puss så länge!


Show idag :)

Chachaaaa blooggen! Hahahah. Fan vad fuuult det låter. Och nej jag ska inte bli någon jävla provocerande B fjortisbloggare. Never. Jag bloggar för min egna skull, för att jag ska kunna skriva av mig. Så att om några år kan jag ha något att skratta åt :D
Iaf, klockan är nu lite över två och jag måste börja fixa mig snart. Ska in till stan med muttan Lina och käka thaimat. Mumma <3 Sen ska vi även träffa Mr. Pop och hans tjejkompis, och sedan bär det till Bergakungen för att hämta ut biljetter till filmen Paranormal Activity som vi ska se imorgon. O eftersom att jag har hört att folk har pissat på sig och kallsvettats av den, så ska jag sova över hos Lina imorgon.. eller tvärtom. Får se hur det blir. Jag lär iaf inte kunna sova själv i mitt rum några veckor..

Senare mot kvällen ska jag möta upp crewet. Vi ska uppträda idag på Kulturatom :] Ska bli najz! Tror någon ska filma o ta kort, så det kan jag lägga upp sedan.

Vet inte hur det blir efteråt, men jag kommer skriva sen!

Ciaaooo!!


i love you so much.. please forgive me


19.o4.o9

Jupp, 19.o4.o9 - datumet du och jag blev ett. Nu är det sju månader, baby.. men fan vad det känns som att vi varit mycket längre än så. Mina känslor för dig e så starka.. har aldrig känt så här för någon annan. Jag svär. Jag litar på dig till 100% o skulle aldrig kunna tänka mig att du sårar mig. O jag skulle inte kunna göra nåt sånt mot dig heller, det vet du baby.
Du är underbar. Du är världens bästa pojkvän.

Jag älskar dig <3

Gööööttt

Härligthärligt :)!
Nu har jag sovit i 14 timmar. Helt perfekt. Älskar att sova<3 Kollar lite på internet. Är jättesugen på internetshopping, men jag hittar inget bra.. Letar efter någon hiphopbutik typ. Finns ju hiphopbutiken.se, men sortimentet är ju inte så stort så..

Idag ska jag försöka hinna med att jobba på debatten om dödsstraff som jag har på måndag. Är mot dödsstraff, såklart. Sedan måste jag också träna eftersom jag uppträder med crewet på ett event som kallas "Hiphop Blistic" imorgon. Ska bli kul!


Shoeholic

Fan vad snygga skooooooooooooooooooooooooooor. Jag får orgasm! Finns dock bara i herrstorlekar :( fan!

Ed Hardy by Christian Audiger


Finns hos topstreetwear.com

Sååå är det

Waaaddup!
Precis kommit hem från träningen. Känner verkligen att dansen går frammåt nu, känns föööör jäävla bra! Practise makes result :] Har inte gjort så mycket idag. Orkade inte gå till skolan eftersom att man hade dygnat. Log i sängen och kunde verkligen inte somna om. Vred och vände mig, glodde på taket, tänkte på massa random stuffz. Efter att jag hade varit uppe något runt sex timmar fick jag öö.. fan vad heter det. Nervryck! Nervryck i ögonen konstant! Normalt? Haha. A iaf. Lyckades somna den sista timman innan jag skulle upp o börja fixa mig för skolan. Gick inte så bra. Så jag sov ett par timmar till, och gick upp sen för o träffa min polski Martina på stan. Vi satt och pratade i Burger King i två timmar! Så jävla mycket vi hade att ta igen. Vi måste umgås mer fan :( <3
Seeedan gick vi till Nordstan o kollade kläder o smycken o bla bla bla. Jag orkar inte skriva mer -.-

Avslutar kort nu.

Lr vänta, juste, igååår, så bloggade jag inte för att aa.. var inte på bästa humöret. Var på stan med en kompis i flera timmar o letade efter någon djuraffär med guldhamstrar. Vi hittade till slut efter låååång tids letande. Köpte världens sötaste hane med gosigaste kinderna. Var överlycklig ! :(
När jag kom hem var hamstern inte kvar i kartongen som jag fick den i.................
"Hur fan lyckas du Kimmy?!" Ohhh. Fråga mig inte. Fattar fortfarande inte hur den försvann.

Köpte en ny hamster idag iaf ! <3




























Hihi

Cypher night i fredags. Me and my homeboy mr teeaa :] We didnt win , but I think we did pretty good though ^_^


Hatar vakna på morgonen

Good morning? Nä, fan va sarkastiskt av mig.
Idag hade jag verkligen svårt för att vakna upp på morgonen. Ställde alarmet på åtta, börjar tio idag. Men iaf, åtta så att jag skulle hinna duscha o allting. När larmet väl ringer så känner jag verkligen att jag är fastlimmad på sängen. Så jag låtar den snooza.. typ sju gånger.
Nu är jag iaf uppe. Duschad o fräsch. Har missat första lektionen - jazz.. "oh noo". Nästa lektion börjar tolv så jag chillar hemma ett tag till. Eller ahh.. jag glömde göra läxan igår så jag får göra den nu. Fan.





Tråkiga Söndag

Haaalllååå lr!
Fan vilken seg helg. Känns verkligen som jag ruttnat. Och det är söndag idag.. Lika rolig som alla andra söndagar -.- Men jag har ju varit sjuk sen fredag, så det kanske är därför helgen har varit extra segare.
Har inte haft så mycket för mig. Kollat på tv, sovit sönder min säng, lekt lite med min ûbersöta hamster Popcorn och sovit lite till. Men idag tog jag faktiskt tag i min fula bloggdesign som jag hade förut och gjorde en helt ny. Man kunde ju knappt läsa texten liksom. Vad tycks om denna designen? Erkänn myyycket fräschare :] diggar den starkt höhö.

A juste! Höll nästan på att glömma en viktig grej :O Igår så var min pojkvän med sin syster borta i England o kollade på biljetter hem till Sverige. Fick världens bästa samtal om att de hade bokat biljetter till den 14 dec. Blev överlycklig! Men så ringer han idag igen o avslöjar att han egentligen tänkte överraska mig.. Han kommer den 11! Gissa vem som är haaapppyyy :D Longing for you baby <3 Är dock lite besviken på att han inte kunde hålla tyst om överraskningen.. hade ju skuttat av glädje som en Duracellkanin om han hade knackat på min dörr helt oväntat :D

Aja, nu ska jag göra lite läxor sista minuten.

puss på roouumpan!

RSS 2.0