Belly piercing





Klickat hem dessa två piercingar. Vad tycks?


Drowning

Hej bloggen,
har precis kommit hem från pappa. Varit i Pimpinella o lekt lite med Shakira, o även varit med några vänner där borta. Jag känner mig lite hängig idag sen igår. Först var jag på Alex studentfest enda bort i Partille - en jättetråkig by, sen stack jag vidare till stan o träffade Dana och Bianca. Trevligt var det. Vi gick till ett releaseparty i Järntorget. Ah, skönt folk. Jag kom egentligen inte hem så värst sent men jag känner mig fortfarande sjukt seg. Fast känner ändå att jag inte vill vara hemma och dega. Funderar på att dra ut nu ikväll igen. Senare kommer min baby hem till mig o nannar här. Vi får se hur dagen blir.

Stay in touch! xoxo

Trying not to look back

Hallå där mongos.
Har inte orkat uppdatera bloggen eftersom man inte mått så där.. toppen. I got my reasons. Men nu känner jag att det börjar smått bli lite bättre igen så jag kan ta en kort catchup för er.

Igår, 27th May
Jag var ledig från skolan (no shitt!!) så jag sov extra länge. Haha jag vet att jag är borta mycket från skolan, men det är bara för att lärarna har ett kasst schema och allt e bara struligt där. Blev väckt av Hector, så jag åkte in till stan o mötte upp honom. Han bjöd mig på Sushi, o så satt vi o pratade lite om saker som hänt. Det känns bra nu så allt e bara bra mellan oss nu. Vi gick runt på stan, köpte glass, slush och donuts. Mötte upp Sami, gick till MovieLine nära hamnen och köpte tre filmer som vi myste till senare på kvällen - Greven av Monte Cristo, Mina jag & Irene, och en annan som var så dålig att titeln tydligen inte ens var värd att komma ihåg.

Idag, 28th May
Vaknade med baby, fixade makaroner med corned beef till frukost o tog det lugnt. Han har stuckit iväg nu, o jag ska alldeles strax också gå iväg o möta upp en vän.

Men FÖRST måste jag visa er en bikini som jag klickat hem. Den är så snygggggg. *orgasm*.




Christian Audiger, Ed Hardy♥


How am I gonna be strong without you?

Jag står inte ut med den här tomheten. Den här svidande väntan äter upp mig inifrån. Faktum är att jag inte ens vet vad som väntar mig. Jag vill vrida tillbaka tiden och göra de sakerna jag tagit felsteg på och bara sitta helt för mig själv o låta lidandet flöda i min kropp tills jag finner lugnet. Men det är lätt att vara efterklok.. Om jag bara hade hållit käften och gjort det jag inte ville göra, då kanske det inte hade blivit så här kaos. Men jag var envis.

Vad ska jag göra? Ska jag sätta ett falskt leende på mina läppar och låtsas som att allt är okej? Eller ska jag kämpa i hopp om att det ska bli du och jag igen? Eller ska jag låta bli att göra någonting alls?
Nej, jag vet inte vad jag ska göra. Du är allt för mig.. Och tanken av ett liv utan dig är.. otänkbart. Jag vill bara ha dig tillbaka. Det är allt jag vill. Jag saknar ditt gamla jag. Vart försvann han? Ibland ser jag en liten glimt av honom i dina ögon. Men det är sällan. Min kärlek för dig är det renaste och mest äkta du kan hitta. Snälla tro på det.
Jag älskar dig villkorslöst. Kom tillbaka älskling..


En gång för mycket

Jag har betett mig som en idiot. Jag har inte tänkt klart. Jag visste inte vad jag höll på med. O ja jag vet.. jag tänkte inte ett steg frammåt innan mina handlingar. Jag är så jävla envis när jag vill någonting. Fan, jag vet nog fortfarande inte vad jag håller på med.
Men jag är svag för dig. Tyvärr är jag inte tillräckligt stark för att släppa taget. Jag kan bara inte.
Gud snälla ge mig kraft.

take me back to the good times

Är hos en kompis just nu. Vi har inte gjort så mycket idag, bara softat.. haft allmänt tråkigt. Men nu så är han och duschar o fixar sig, så när han är klar ska vi ut o hitta på någonting. Yippeey.

Bajs på den här dagen asso..

Sushi

Good morning :)
Är helt nyvaken o ful. Mitt hår är åt helvete så jag  borde nog börja ta och fixa mig strax. Ska ju jobba idag. Blää >< Efter jobbet har mamma lovat mig att vi ska äta sushi, det var ett tag sen. Så idag ska det ätas :) Sen ska jag möta upp Baby på stan, o vad vi hittar på får vi la se sedan.
Senare på kvällen var det planerat att vara med Jessi, Arman, Baby o Martin. Men a. Vi får se hur det blir. Nu måste jag göra mig i ordning.












xoxo

Back in the days..

 

HALOO BEBISAR. all goood in the hoood?
Själv mår jag geewd. Apart from that im soooo sooo tired, as usual. Sitter o snackar med Armani på msn. Lite chitchat and gossip höhö.
Glömde blogga igår, var lite busy. Men jag kan ta en lite catchup nu.

Igår åkte jag in till Kärra och träffade Andrea. Sedan åkte vi in till stan o käkade lite thaimat vid Domkyrkan, gotti namnam. Vi kollade sedan runt i lite affärer, hittade lite söta kläder. O ah. Efteråt träffade jag baby i stan. Köpte en Twister o tog sedan bussen hem till mig. Det var våran månadsdag så det var lita extra kryddigt mys hähä. Vi gick till Netto o så handlade han lite tortellini till oss två som han sen lagade. Det tyckte jag faktiskt var gulligt. O vädret var helt sjukt underbart skönt så vi njöt lite av den ute på varendan.
Senare på kvällen kom my Armanii (aka Mr. Pop) o tog det lugnt o chillade med mig och Hector.

Idaaag så vaknade jag upp med älsklingen. Åkte in till stan senare på eftermiddagen och var med Mac. Klockan fem var det dags för mig att dra vidare till Atom eftersom att man hade show. Det gick la .. bra. Var tyvärr inte så himla pepp på det som jag känner att jag kanske borde blivit, men men. KÄnner att sömnen börjar ta ikapp nu så jag borde nog hoppa ner i sängen.

Good night people out there :)!


Blaaaah

Shit, nu är det bara 27 dagar kvar tills jag åker.. Vet inte om jag ska vara glad eller ledsen över det. Det är chill o träffa sin saknade kusin o njuta hela dagarna på stranden.. Men man är ju också borta två fucking månader ifrån pojkvännen och vännerna :( Ah fan. Just nu känner jag verkligen att jag inte har  någon lust alls för att åka till Filippinerna. Men nog om det.
Jag måste börja fixa mig nu, för o möta upp baby i Angered Centrum. Vi ska handla lite gottigottis o sen dra upp hem till mig o myselimysa. Det är våran 13:e månadsdag idag :) ♥


Gammal bild i repris♥


Do it my way

Shululö göbbz.
Här sitter jag, försöker komma på något vettigt o skriva, men jag har inte så mycket att dela av mig idag egentligen.. Förutom om hur min dag har varit.

Idag gick jag inte skolan (Omg no shit). Jag hade försovit mig några timmar, och när jag vaknade var det ungefär bara en kvart kvar av skoldagen så jag tyckte det var onödigt o stressa arslet av mig. Och imorgon har jag inga lektioner, så det är guuuttanz.
Älskling kom hem till mig. Vi panerade fläskkotletter, vilket faktiskt blev lyckat, om man nu bortser att köket blev fylld med massa rök. Men det smakade faktiskt inte bränt, utan det smakade.. gott. Det kunde man inte förvänta sig huh ;) Vi käkade, myste lite .. and that was pretty much it. Han var sedan tvungen o springa ner till Angered för o ha möte.
Lite senare på dagen mötte jag upp min Liiiinnuutt♥ Vi chillade lite i Atom med lite folk o ah, hängde i caffét .. o ah. Vi chillade bara :)

Det var allt för mig idag, puss o kram o knull. Muah :*




Grattis lillebror♥

Tjenatjena gott folk.
Jag är så jääävla trött just nu att inte ens mina ögon orkar hålla sig öppna. Mina ögonlock känns som 10 fucking kilo just nu, fyfan.
Idag vaknade jag vid åttatiden. Det är rätt så... tidigt för mig så att säga. Inte så konstigt att jag känner mig stendöd. Jag fixade mig i min egna lilla takt, städade mitt rum o stoppa in lite käk fort. Sen stack jag till Bergsjön o väckte småttingarna Jessica, Marcin, Sami, Mac o älskling. Jävla muttor. Vi chillade, tog det lugnt o kollade lite film. Runt eftermiddagen kickade jag sen in till stan för att träffa Pappa o mina småbröder. Min lillebror Marc fyllde 5 år idag, så grattis till dig min söta lillebror♥ Vi drog till Mediamarkt o köpte Wii konsol lr vad det kallas, sen åkte vi hemmåt o kollade film åter igen. Blev även lite tårta. Mumma. Jag gjorde egentligen inte så mycket hos pappa. Lekte mestadels med Shakira o försökte lära henne sitta. Jävla envisa korv. Aja men hon är söt ändå.
Senare på kvällen gick jag ut med Andrea, Christian och Alice o chillade ännu mer. Softish.
Jag orkar inte skriva mer, så jag får blogga mer en annan dag.

Nu ska jag ner till sängen o lägga mig o vila o vänta på älsklingen. Good night people♥





Fuck off

Idag är jag skiitglad :D Fick MVG i Engelska A och MVG i Livskunskap, och preliminär MVG i Svenska A :D:D Daamn im good haha. Ska iaf strax börja gå till pappa som bor andra sidan gatan typ. Det ligger skitnära mamma iaf. Ska leka lite med Shakira, min sötnos. Sen bär det till Atom för o träna en lite snabbis. Senare på kvällen drar jag o baby hem tillsammans till mig för han ska nanna här ikväll♥ Myyysigt.

xoxo

Bambam

Good morning people.
Vaknade för en liten stund sen av att min lillebror hoppade runt på övervåningen som en jävla elefant. Försökte precis väcka Hector men han ligger deckad som vanligt. Att vakna tidigare än två för honom är lika tidigt som för oss att vakna klockan sex på morgonen.
Aja, idag ska jag vara med baby. Vi ska bara chilla o mysa o sånt. Så jag ska strax hoppa in i duschen, fixa mig och sen åka ner till Angered Centrum för att möta upp honom, så fort han vaknat iaf.

ni får ha en bra dag, xoxo.

Baby, you mean the world to me.

Det har varit en lååååång vecka med massa massa drama, massa massa skit, massa massa tjat, massa massa CRAP. Fyfan asså. Nu känner jag verkligen hur tröttheten tar tag i min kropp o huvud. Tänkte bara uppdatera er lite smått.
Igår var man ute och chillade med Alice och Emil i början av kvällen. Vi körde runt lite med Alice moppe och hade sedan en liten catchup med Anna och Nathalie som vi stötte på när vi var ute och rastade Cudjo. Senare på kvällen kickade jag till en fest i Hisingen med Martina, Jennifer, Raji, Sofia o några andra. Trevligt var det. Var dock inte så dragen som vissa andra personer. Tur det antar jag. Och juste ja, min väska blev stulen. Min väska som innehöll min systemkamera, min ipod touch, min plånbok och massa annat.. Jävla råttor asso. Att man inte kan hålla sina händer i styr.
Hela den här natten, eller dagen, eller vad man ska kalla det slutade iaf med att jag åkte ända från Hisingen till Bergsjön klockan fem på morgonen för att möta upp Hector. Vi pratade och redde ut oklara saker, så nu har vi bestämt oss för att lägga the past behind us. Vi slaggade hos Mac och vaknade någon gång på eftermiddagen och åkte sedan till Atom.

Nu är jag hemma. Jag är trött. Jag känner för att sova. Fast vill hellre ligga tillsammans med min älskling som jag saknar så sjukt mycket just nu. Jag känner nog även också för att köra upp ett järnrör i en viss haggas rövhål. Att hon inte ger sig.. Jag var snäll mot dig först, men tro fan inte att jag är lika snäll mot dig den här gången.

xoxo

<3

Vad ska man säga.. Efter regn kommer solsken.
Idag när jag kom hem till pappa stod en liten söt valpunge i köket. En renrasig engelsk bulldog! Gulligare hund finns inte.

Welcome, Shakira


RSS 2.0